Sven Rinmans gata 6, 112 37 Stockholm
kontakt@swednet.se
08-749 24 15

SwedNET Online™


Professionell mail
Stabil mailtjänst perfekta för organisationer som hanterar mycket digital kommunikation.

SwedNET Online™ är en tjänst som ger dig tillgång till mail och meddelandehantering med funktionalitet långt utöver vad ett traditionellt mailsystem kan erbjuda.


Trött på mail via webb-gränssnitt? Budar du stora filer istället för att maila? Ringt någon för att fråga om mailet kommit fram nyligen? SwedNET Online™ är uppbyggt på ett FirstClass system från OpenText Corporation, och är en världsledande lösning för digital kommunikation. I systemet finns t.ex en tidsstämplingsfunktion, som gör att man kan se när mail levererats. Detta innebär att ni kan få full kontroll på kommunikationen inom er organisation.


SwedNET Online™ är systemet för dig som vill vara säker på att din information inte hamnar i orätta händer! All information som skickas mellan klienten och servern är krypterad, vilket innebär att systemet lämpar sig väl för hantering av affärskritisk information. Informationen är dessutom krypterad ner på disknivå, vilket innebär att er information är säkrad i alla lägen.


SwedNET Online™ är extremt flexibelt. iPhone / iPad klient ger funktionalitet långt bortom traditionella webb-gränssnitt. Ni kan ha obegränsat med gemensamma mappar, kalendrar, digitala mötesplatser, att-göra listor etc. Systemet fungerar även som ett komplett Intranät, där information vid behov kan publiceras internt och / eller externt.

Vi vet värdet av

en pålitlig samarbetspartner

som har mer än 20 år i branschen och kan leverera oberoende lösningar.